Kehut ja kommentit

Jokke

Siinähän se aloitus onkin. Jos ei peli kulje, niin vaihdetaan kentälle näin aluksi ainakin parivaljakot kuuma helvetti ja märkä peffa! T. Koutsi

Leevi, profiilikuva
Leevi

Joo. Koostumus näyttää valmiilta.

Mutta, mutta. Odotamme kuitenkin mahdollisia lisänyansseja täältä Eerikkilän Urheiluopistolta, Suomalaisen Maajoukkue jalkapalloilun kehdosta. Täällä työpaikan nuorten jalkapalloleireilyn ohessa imen luonnollisesti viimeiset kuviot Suomalaisen jalkapallon huipulta.
Täällä kun on menossa juurikin samaan aikaan Ammattivalmentaja -tutkinnon teoria & käytäntö jakso, eli entistä liigapelaajaa ja muuta "silmäätekevää" koutsin tapaista ravaa käytävillä vastaan tämän tästä.
Kattava raportti "annista" tulee luonnollisesti viiltävän tarkkana ja kirjallisena (n.20-25 aanelosta) Valmentajamme ja Isämme Jouko "Il Jong Sun" Lehtoniemen käyttöön uunituoreena ja pullantuoksuisena heti perjantaina, jotta Hän ehtii niihen muutaman lonkeron kanssa perehtyä ennen kisoja.
Työohjaajaparini ja itseni suureksi ikäväksi saimme eilen tiedon, että tämän päivän Suomi-Itävalta treenimatsi U-19 tyttöjen kesken on siirretty tulevaisuuteen. Siinä olisi ollut oiva mahdollisuus tutustua katsomosta käsin "tiettyihin linjoihin" Suomalaisessa naisjalkapalloilussa.
Tokihan 19v neideistä voidaan jo puhua muodollisesti pätevinä naisina, eikä tyttöinä enää. Tämä visuaalinen stimulaatio joudutaan nyt sitten korvaamaan illalla jollain fucking Schalken natsijalkapallo tv-lähetyksellä. Olen kuitenkin aina ollut elävän tyttöstimulaation vankkumaton kannattaja jo sitten taanoisen Mr. Yliaskan ja hänen veljensä kanssa käymäni käteenveto kilpailun helsinkiläisen Dream World -seksikaupan peep show -tiloissa. (Sime voitti, Leevi kakkonen ja Ville "pysy aina pikkuveljenä" Yliaskakin kiri vielä mitalisijoille).

Päätän raporttini näihin pettyneisiin, mutta viikonloppua odottaviin tunnelmiin.

Niin. Ja kyllä lähen oitis pettyneelle, itkunhuuruiselle aamukäjele.

Jokke

Nyt alkaa valmistautuminen olla huipussaan, kun keepperikin käy Eerikkilässä asti paineita poistamassa! Siitä mallia muillekin!

Leevi, profiilikuva
Leevi

Lisäoppia antoi 15min futis-auskultaation muodosa, tuosa ruokasalisa lounaan jälkeen muuan Pro-lisenssiä täällä muun Sami Hyypiä -akatemian väen kanssa opiskeleva, Rovaniemen pääsä kohtuullisen tunnettu jalakapallo figuuri.

Steven Polack.

Steve toivotteli Rio Grandele menestystä kisoihin. Muut nyanssit on vain joukkueen valmentajan Il Jong Sunin korville.
Jatkan aistimista ja jalakapallo lutuurin imailua täälä vielä huomiseen asti salakuunnellen kaiken mitä vaan irti saan.

Steve ilmoitti myös olevansa ehdottomasti paikala, kun RoPS lähtee Suomen Cupia 28.9. tavoittelemaan.
Lupasin, että jos saan sen 11 asialle vihkiytynyttä finaaliin tulijaa mukaan, niin RoPSin -86 Cup-mestarien avauksen jätkile tulee lakanat, yks/jannu, jossa pelkkä pelaajan nimi.
Niitä ku ois sielä täälä RoPSin katsomosa niin oishan se kunnioitusta osoittava näky.
Steve piti ideaa hyvänä ja olisi kovin otettu. Niin varmaan ne 10 muutaki taannoista Imekiläisten kylyvettäjää...

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Sami Uutela

Koko: 32 kB, päiväys: 26.08.2013